POGOJI POSLOVANJA

nakup in vračilo

Če ste BubbleBum naročili preko naše spletne strani in z nakupom niste zadovoljni, izdelek lahko vrnete v roku 14 koledarskih dni od dneva nakupa. Izdelek je potrebno vrniti v enakem stanju, kot ste ga prejeli, torej v neodprti embalaži, nenapihnjen in neuporabljen, skupaj s priloženim računom. Izdelek vam po želji zamenjamo ali pa vam vrnemo kupnino v roku 10 delovnih dni.

Prosimo upoštevajte naslednje:

  • Za izdelke z odprto embalažo in že uporabljene izdelke kupnine ne vračamo, razen če je bil izdelek kakorkoli poškodovan že pred nakupom.
  • Izdelke je možno vrniti le v državi, v kateri je bil nakup opravljen.

Cenovna politika

Vkolikor bi BubbleBum stalno znižal ceno svojih izdelkov v roku 14 dni od vašega nakupa, lahko zahtevate vračilo razlike v ceni. Priložiti je potrebno le original račun in vašo zahtevo vložiti v roku 14 dni od dneva spremembe cene. Prosimo upoštevajte, da se možnost vračila ne nanaša na akcije, posebne ponudbe in začasna znižanja cen.

dostopnost izdelkov in omejitve

Glede na popularnost izdelka in stanje zalog si BubbleBum pridržuje pravico do omejitve števila izdelkov, ki so na voljo za internetni nakup in lahko opravi dodatne preverbe pred potrditvijo povpraševanja ali nakupa, opravljenega preko spletne strani BubbleBum.si.